Antena Meniu Search
x

Doi morți și trei răniți, după un incendiu produs la un bloc din Galați

Alertă maximă, duminică dimineața, în municipiul Galați, după ce un incendiu a izbucnit la un bloc situat pe Strada Mihai Petrini.

de Redactia Observator

la 15.11.2020, 08:03

Cele două persoane care au murit erau din apartamentul în care a izbucnit incendiul
Autoritățile locale au intervenit cu mai multe echipaje la fața locului
  • Două persoane care se aflau în apartamentul în care a izbucnit incendiul au murit.
  • Alte trei persoane au avut nevoie de intervenție medicală din cauza intoxicației cu fum.

Autoritățile locale au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD tip B2.

Pompierii au reușit să evacueze în jur de 25 de persoane, însă patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie de aproximativ 60 de ani, din apartamentul în care a izbucnit incendiul, s-a ales cu o intoxicație gravă cu fum și a fost scoasă din bloc în stop cardio-respirator.

Medicii care au intervenit la fața locului au încercat efectuarea unor manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat roade, astfel că s-a declarat decesul femeii.

Alte trei persoane au avut nevoie de intervenție medicală tot din cauza unor intoxicații cu fum, iar starea lor este una stabilă.

La o verificare suplimentară, pompierii au descoperit în apartamentul în care a izbucnit incendiul o altă victimă decedată, carbonizată.

Deocamdată nu se știe ce a dus la producerea tragediei, pompierii așteptând să se facă evacuarea completă a fumului care a cuprins întregul imobil.

Există însă informații conform cărora incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, de la un calorifer electric cu care persoanele din apartamentul respectiv se încălzeau.

Material realizat cu ajutorul informațiilor obținute de Adrian Obreja, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi morți și trei răniți, după un incendiu produs la un bloc din Galați