Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi suspecţi reţinuţi pentru crimele din Bucureşti, de la fabrica de ciment. Ucigaşii ar fi doi fraţi

Poliţiştii au reţinut 2 suspecţi în cazul celor 3 crime de la fabrica de ciment de pe bulevardul Timişoara, din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 17.07.2018 , 17:40

Două persoane reţinute în cazul crimelor de la fabrica de ciment din Bucuresti Au fost prinşi cei care i-au ucis pe paznicii fabricii de ciment - Observator.tv / Hepta

Poliţiştii au reţinut 2 suspecţi în cazul celor 3 crime de la fabrica de ciment de pe bulevardul Timişoara, din Bucureşti.

Ar fi vorba despre 2 fraţi, B.F. şi B. M., pentru care procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus reţinerea 24 de ore pentru omor, respectiv omor calificat.

Achetatorii precizează că, anul trecut, în cazul primei crime, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi ar fi exercitat acte de violență asupra victimei I.A., agent de pază care își desfășura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale - fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

În cazul crimelor de acum câteva zile, în incinta aceleiaşi fabrici, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi ar fi exercitat din nou acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenți de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat.

Aceştia au provocat căderea victimelor la nivelul inferior și lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor.

Procurorii precizează că, în ceea ce priveşte crima din 2017, cadavrul a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei victimei, iar modificările cadaverice produse în acest interval (stare avansată de putrefacţie) nu au permis stabilirea cu certitudine a mecanismului de producere a leziunilor traumatice.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a celor doi fraţi, pe o durată de 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Doi suspecţi reţinuţi pentru crimele din Bucureşti, de la fabrica de ciment. Ucigaşii ar fi doi fraţi