Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case: 'Aceasta este realitatea din România'

Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case, însă din nefericire pentru ei au fost filmaţi de o cameră de supraveghere.

Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case
Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case - Facebook

Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case, însă din nefericire pentru ei au fost filmaţi de o cameră de supraveghere.

Totul s-a întâmplat marţi noapte, în jurul orei 02.00.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi postate pe Facebook de proprietarul casei, un cunoscut doctor din Constanţa, se poate observa cum cei doi tineri, aparent oameni în toată firea, îmbrăcaţi bine şi care se ţineau de mână, se apropie de casă.

Atunci când au văzut florile pe pervazul casei, cei doi s-au gândit să îşi facă un cadou.

Pe acelaşi subiect

Astfel, băiatul a luat-o pe iubita sa în spate şi a ridicat-o până la nivelul pervazului pentru ca tânăra să poată fura florile aflate într-un ghiveci.

După ce au pus mâna pe flori, cei doi s-au făcut nevăzuţi.

Doctorul Florian Stoian a postat imaginile pe Facebook după ce, în ultimele luni, a fost victima mai multor furturi de acelaşi fel.

După ce florile i-au dispărut în repetate rânduri, medicul constănţean şi-a instalat camere de supraveghere.

"Spectacolul continua. Aceasta e realitatea din Constanta si din Romania!Voi repune florile azi! Doi tineri, speranta unui viitor mai bun...", a scris dr. Florian Stoian pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Constanţa au furat florile de pe pervazul unei case: 'Aceasta este realitatea din România'