Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri, prinși cu droguri în curtea unui liceu din Timișoara la care nu învățau. Ce explicații le-au dat jandarmilor

Cosmulul de droguri se practică la colţul şcolii. Doi tineri au fost prinşi de jandarmi cu substanţe interzise chiar în curtea unui liceu din Timişoara. Mai mult, aceştia nu erau elevii unităţii de învăţământ, iar cel care vindea a pretins că are substanţele stupefiante pentru consum propriu.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.09.2023, 09:23

Vezi și

Puţin după orele pânzului, cei doi tineri filau curtea liceului în căutarea locului perfect pentru a realiza tranzacţia cu droguri. Minorul de 16 ani, presupusul dealer, avea asupra lui un cântar electronic şi mai multe pliculeţe cu o substanţă albă. 

Iulia Pop, reporter Observator: "În lipsa unui portar, cei doi tineri au reuşit să până în zona unei scări abandonate din spatele terenului de sport al unităţii de învăţământ. Comportamentul lor suspect a atras însă atenţia unei patrule de jandarmi." 

Directoarea liceului Georgeta Horelu: "Poarta era deschisă datorită lucrărilor care se efectuează la reabilitarea clădirii. Muncitorii intră-ies, noi tot o închidem."

Ce le-au spus jandarmilor?

Pe acelaşi subiect

Ca să scape basma curată, adolescentul le-a spus agenţilor că pliculeţele erau de fapt pentru consumul propriu la o petrecere, iar prietenul său dorea o canititate mai mică. O poveste care nu a făcut decât să îl înfunde mai tare. 

Daniela Gintaru, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara: "În urma verificărilor  au constatat că aceştia aveau asupra lor punguţe transparente cu substanţă pulverulantă cristalină. Cei doi au fost conduşi la Sediul Jandarmeriei Mobile Timişoara pentru îndeplinirea procedurilor."

Consumatorul, un tânăr de 18 ani, fusese eliberat condiţionat în urmă cu puţin timp. După audieri, cei doi au fost eliberaţi şi urmează să fie cercetaţi în libertate. Conducerea liceului a hotărât ca poarta de acces să fie încuiată permanent pentru a evita astfel de situaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi tineri, prinși cu droguri în curtea unui liceu din Timișoara la care nu învățau. Ce explicații le-au dat jandarmilor