Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri din Suceava au uitat că au băut împreună şi au schimbat locurile la volan

Doi tineri din Suceava s-au ales cu dosare penale, după ce au uitat că au băut împreună şi au schimbat locurile la volan, de frica Poliţiei.

de Alin Tarnovschi

la 05.12.2019 , 10:27

Doi tineri au schimbat locurile la volan, însă ambii erau beţi Doi tineri au schimbat locurile la volan, însă ambii erau beţi - Observator / Arhivă

Doi tineri din Suceava s-au ales cu dosare penale, după ce au uitat că au băut împreună şi au schimbat locurile la volan, de frica Poliţiei.

Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie, la primele ore ale dimineţii, pe o stradă din Rădăuţi.

Potrivit poliţiştilor, la ora 05.30, în timp ce conducea pe strada Putnei din Rădăuţi, un tânăr de 22 de ani, din comuna Gălăneşti, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara şoselei.

Articolul continuă după reclamă

În momentul în care poliţiştii au ajuns la locul accidentului au descoperit patru tineri, o tânără de 21 de ani, un tânăr de 18 ani, ambii pasageri în maşină, dar şi pe tânărul de 22 de ani din Gălăneşti şi un altul în vârstă de 20 de ani din comuna Frătăuţii Vechi.

Pe acelaşi subiect

Aceştia din urmă au fost răniţi în urma accidentului şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că la volan se afla tânărul de 22 de ani, din Gălăneşti, care avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La rândul său, proprietarul maşinii, respectiv tânărul de 20 de ani, avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceilalţi doi, respectiv fata de 21 de ani şi tânărul de 18 ani, nu au consumat alcool, motiv pentru care tânăra le-a spus poliţiştilor că ea se afla la volan în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii au aflat totuşi că la volan se afla tânărul de 22 de ani care fusese lăsat să conducă de proprietar, după ce ambii au uitat că au băut împreună, notează ziarulevenimentul.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar tinerii sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi încredinţarea unui vehicul unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Doi tineri din Suceava au uitat că au băut împreună şi au schimbat locurile la volan