Antena Meniu Search
x

Video Doina, doctorița ucisă în Franța săptămâna trecută, a fost înmormântată la Galați. Zeci de oameni au condus-o pe tânăra de 31 de ani, pe ultimul ei drum

Lacrimi și durere în Galați, acolo unde Doina Jurca, doctorița originară din Republica Moldova, a fost condusă pe ultimul ei drum. Zeci de oameni au participat, astăzi, la funeraliile tinerei de 31 de ani, ucisă în Franța săptătmâna trecută.  

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 14:31

Aproape 100 de oameni au participat, astăzi, la funeraliile medicului rezident Doina Jurca, înjunghiată în urma cu o săptămână în Franța. Rudele din Republica Moldova, prieteni și foste colege și colegi de la Facultatea de Medicină din Galați au condus-o pe tânăra de 31 de ani, pe ultimul ei drum.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost așezat într-un baldachin de flori și a fost plimbat prin oraș, până la cimitirul Sf Lazăr din Galați.

Între timp, în Franța continuă ancheta.

Anchetatorii au un suspect și merg pe varianta unei tâlhării

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Doina Jurca a fost găsită moartă joi seară, 30 noiembrie, într-un apartament închiriat prin Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din orașul Amiens. Tânăra se cazase în urmă cu doar două ore. După ce prietenii nu au reuşit să dea de femeie, au anunţat poliţia. 

Anchetatorii au declarat pentru presa din Franţa că Doina a fost înjunghiată de mai multe ori. Surse au declarat pentru presa franceză că uşa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea fără suflare, pe jos, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. 

La cinci zile de la moartea Doinei, anchetatorii francezi au reuşit să găsească un suspect. Surse Observator spun că lanţişorul, inelul de logodnă, dar şi telefonul tinerei au fost recuperate de poliţişti de la un bărbat din Franţa, potrivit reporterului nostru Adrian Obreja.

Doina plecase din Galaţi în vizită la o prietenă, medic în Franţa, pentru a-şi pregăti rezidenţiatul. Nimeni nu ştie care a fost traseul tinerei în ziua în care şi-a pierdut viaţa şi cine a ucis-o. Anchetatorii caută făptaşul crimei care a îngrozit micul oraş din nordul Franţei și există speculaţii că în acelaşi apartament, în urmă cu puţin timp, ar fi stat o prostituată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doina, doctorița ucisă în Franța săptămâna trecută, a fost înmormântată la Galați. Zeci de oameni au condus-o pe tânăra de 31 de ani, pe ultimul ei drum