Antena Meniu Search
x

Video "Doina nu mai este. Nu cred aşa ceva, nu cred". O tânără din Galaţi, ucisă cu bestialitate în Franța, la doar două ore după ce s-a cazat. Posibil să fi fost confundată

Tragedie în Franţa! O tânără din Galaţi, absolventă de Medicină, a fost găsită înjunghiată într-un apartament închiriat. Crima a avut loc la doar câteva ore după ce fata s-a cazat, iar atacatorul s-a făcut imediat nevăzut. Moartea învăluită în mister ridică multe semne de întrebare anchetatorilor francezi care nu ştiu care ar fi motivul crimei odioase. Cert este că mai multe amprente au fost trimise în ţară, iar atacatorul nu apare în baza de date a infractorilor români.  

de Adrian Obreja

la 04.12.2023, 19:45

Vezi și

Visurile şi dorinţele Doinei s-au spulberat brusc. Tânăra de 31 de ani a fost găsită fără suflare într-un apartament închiriat din oraşul Amiens, de la 150 de kilometri de Paris. Doina se cazase în urmă cu doar două ore. După ce prietenii nu au reuşit să dea de femeie, au anunţat poliţia. Surse au declarat pentru presa franceză că uşa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea, înjunghiată, pe jos, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Moartea violentă i-a şocat pe prietenii Doinei.

Multe semne de întrebare legate de moartea Doinei

Claudia Rogoz, prietenă: Doina nu mai este. Nu cred aşa ceva, nu cred. Am încercat să îl sun pe fratele ei, nu răspundea, după l-am contactat pe Cosmin, logodnicul ei. Ce s-a întâmplat cu Doina, e adevărat? Şi mi-a zis că da! De atunci am tot aşteptat să văd ce, cum şi de ce.

Doina plecase din Galaţi în vizită la o prietenă, medic în Franţa, pentru a-şi pregăti rezidenţiatul.

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja, reporter Observator: Tânăra de 31 de ani, originară din Republica Moldova a absolvit facultatea de Medicină din Galaţi în anul 2017.

Nimeni nu ştie care a fost traseul tinerei în ziua în care şi-a pierdut viaţa şi cine a ucis-o. Anchetatorii caută făptaşul crimei care a îngrozit micul oraş din nordul Franţei. Există speculaţii că în acelaşi apartament, în urmă cu puţin timp, ar fi stat o prostituată. Imediat cum a aflat vestea, logodnicul Doinei a plecat din ţară. Bărbatul îşi plânge durerea pe reţele sociale. Cei doi plănuiau să-şi întemeieze o familie împreună.

Geanina, prietena din copilărie a Doinei: De mic copil şi-a dorit să fie medic, avea foarte multe planuri, voia să se căsătorească anul viitor, voia un copil. Era o fiinţă foarte bună la suflet. E o pierdere foarte mare şi pentru prieteni şi pentru familie. Foarte straniu, foarte straniu, după două ore. Ce s-a întâmplat, nu ştiu.

În urma Doinei a rămas amintirea unui profesionist.

Alexandru Nechifor, prorector universitate Dunărea de jos Galați: Noi ne-o amintim ca pe o persoană veselă, dinamică şi, categoric, o persoană care îşi dorea să practice medicina la cel mai înalt nivel.

Claudia Rogoz, prietenă: Era un om tot timpul cu zâmbetul pe buze, dacă aveai o pasă proastă mereu venea şi spunea, "nu, că o să fie bine!" Avea darul de a fi inimoasă.

Deşi medicii legişti nu au făcut încă autopsia, anchetatorii au spus că toate datele conduc, fără îndoială, la varianta unei crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Doina nu mai este. Nu cred aşa ceva, nu cred". O tânără din Galaţi, ucisă cu bestialitate în Franța, la doar două ore după ce s-a cazat. Posibil să fi fost confundată