Antena Meniu Search
x

Pacientă cu coronavirus, mărturie teribilă din spital: "Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon" (Video)

Caz cutremurător la Spitalul de Urgență Arad. Doinița Morcan, o pacientă infectată cu coronavirus, a povestit revoltată clipele de groază prin care a trecut după ce a stat, timp de 6 ore, cu o femeie moartă în salon.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.04.2020, 08:59

Doinița Morcan, o pacientă infectată cu coronavirus, a stat timp de 6 ore cu o femeie moartă în salon
Pacientă cu coronavirus, mărturie teribilă din spital: Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Doinița Morcan a stat 6 ore cu o femeie moartă în salon.
  • De vineri, ea nu a mai primit tratament.

Caz cutremurător la Spitalul de Urgență Arad. Doinița Morcan, o pacientă infectată cu coronavirus, a povestit revoltată clipele de groază prin care a trecut după ce a stat, timp de 6 ore, cu o femeie moartă în salon.

"Suntem încuiate în cameră și i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon. Și am bătut cu pumnii în ușă să vină cineva că îi este rău. Și au venit după jumătate de oră când doamna decedase lângă mine, lângă patul meu.

A acoperit-o cu un cearșaf asistenta sau infirmiera, nu știu ce era, că făcusem atac de panică, și a ținut-o acolo de la ora 16.00 până la 22.00. Ceva de groază", a povestit femeia la Sinteza Zilei.

"Când ni se face rău, batem cu pumnii în ușă ca să vină cineva la noi"

De vineri, spune Doinița Morcan, nu a mai primit tratament.

"Doar silimarină și paracetamol. Ăsta este tratamentul. (...) Doamna doctor nu a venit niciodată să ne vadă. Situația este foarte gravă aici, în spital. Suntem încuiați, vine cineva să ne dea tratamentul și să ne ia temperatura.

Când ni se face rău, batem cu pumnii în ușă ca să vină cineva la noi.

Știți cum se face curățenie aici? Se spală toaleta cu cârpa și, cu aceeași cârpă se spală clanța ușii", a mărturisit revoltată pacienta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Pacientă cu coronavirus, mărturie teribilă din spital: "Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon" (Video)