Antena Meniu Search
x

Domeniul Cantacuzino de la Floreşti a fost luat cu asalt de pasionaţii de echitaţie!

Domeniul Cantacuzino de la Floreşti a fost luat cu asalt de pasionaţii de echitaţie.

Vezi și

Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova, încă stă mărturie pentru una dintre cele mai frumoase perioade din istoria secolului trecut. Cei care se ocupă acum de domeniul nobiliar au grijă ca de la evenimentele organizate aici să nu lipsească eleganţa acelor vremuri.

Domeniul Cantacuzino de la Floreşti a fost luat cu asalt de pasionaţii de echitaţie. 60 dintre cei mai buni călăreţi de la noi dar şi de peste hotare au venit să facă... spectacol. Parteneri de concurs le-au fost 100 dintre cei mai frumoşi cai. 

Sandra Tacaci, concurent: "Ea este Olimpia, acum am terminat cross-ul, a dat tot ce s-a putut mai bun din ea, ca de obicei, este un cal extraordinar, este o iapă Gidran, de zece ani. Este al treilea an când participă la o stea."

Viorel Bubău, multiplu campion naţional la călărie: "Arcitic a dovedit măestria, cred că a trecut pe locul întâi, unde va şi rămâne, sper."

Scena spectacolului hipic este pe măsură. Eleganţă şi performanţă desfăşurată pe 130 de hectare, atât cât măsoară impresionantul domeniu, pe care de vineri şi până astăzi se desfăşoară Kharpatia Horse Show.

Mihnea Vîrgolici, organizatorul evenimentului: "Anul acesta avem în plus campionatele balcanice de atelaje. +(6.40-6.48) Anul trecut, pe cele trei zile am înregistrat aproape 10.000 de spectatori, un record pentru evenimentele hipice din România."

La fel de mulţi spectatori au venit şi acum. Şi au fost de-a dreptul fascinaţi de privelişte, de probe, dar mai ales de armăsari.

În public, concurenţii au avut şi cei mai înfocaţi fani... familile, care le-a făcut... galerie pe durata probelor. 

Kharpatia Horse Show a bifat anul acesta cea de-a patra ediţie. Astăzi este ulitma zi de concurs la Floreşti, iar cei ce vor să admire o competiţie unică în ţară trebuie să scoată din buzunar doar 25 de lei. Cei mici beneficiază de reduceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Domeniul Cantacuzino de la Floreşti a fost luat cu asalt de pasionaţii de echitaţie!