Antena Meniu Search
x

Dorian Popa şi mama lui, în aventura Asia Express

Când provocările şi situaţiile imprevizibile se ţin lanţ, ai mereu nevoie de cineva aproape. Dorian Popa o are pe mama lui, în aventura Asia Express.

Vezi și

Când provocările şi situaţiile imprevizibile se ţin lanţ, ai mereu nevoie de cineva aproape. Dorian Popa o are pe mama lui, în aventura Asia Express. Cei doi fac echipă în show-ul care va apărea în primăvară la Antena 1.

Trebuie să se descurce pe un traseu de 5.000 de kilometri, prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un dolar pe zi. Fără scenarii, fără situaţii premeditate. Fac apel doar la bunăvoinţa localnicilor, chiar dacă acest lucru nu este tocmai simplu.

Luminiţa Popa, mama lui Dorian: "Este îngrozitor de multă umezeală. Probele sunt grele. La cât eşti de obosit după ce urci şi cobori şi mergi cu maşinile şi aşa ... trebuie să mai fii atent şi la detaliile de la steaguri şi să te uiţi, să vezi, să ştii că ai ajuns unde trebuie. Este foarte greu."

Dorian Popa: "Este un concurs complex, despre asta e vorba. Şi complexitatea îl face să fie şi dificil, motiv pentru care, iarăşi, suntem foarte fericiţi că am ajuns să ţinem pasul John. Cea mai grea mi se pare milogeala. Dar până la a ajunge să le explici, trebuie să începi cu please, please, please. Sunt foarte transpirat şi ce e mai rău este nu că sunt transpirat, ci că a îngheţat pe mine. Nu ştiu, se vede?" 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Dorian Popa şi mama lui, în aventura Asia Express