Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un alt câine se apără. Poliţia a deschis dosar penal

Tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un alt câine se apără. Poliţia a deschis dosar penal pe numele lui Ciprian Severin şi l-a audiat deja pe acesta.

de Redactia Observator

la 14.02.2019 , 14:27

Tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un alt câine se apără. Poliţia a deschis dosar penal pe numele lui Ciprian Severin şi l-a audiat deja pe acesta.

Proprietarul celor doi dulăi amstaff care au fost filmaţi pe o stradă din Broşteni sfâşiind un ciobănesc fără stăpân a fost audiat de poliţiti ai IPJ Suceava, care au deschis dosar penal pentru infracţiunile de organizare de lupte de câini fără drept, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, citat de Informaţia Ta, Ionuţ Epureanu, s-au făcut deja o serie de verificări în bazele de date, iar tânărul are înscrise animalele în registrul câinilor periculoşi.

Articolul continuă după reclamă

Ciprian Severin susţine că nu pregăteşte câinii pentru lupte şi nici nu i-a asmuţit asupra ciobănescului rănit grav, cei doi câini ai săi din rasa amstaff ajungând accidental pe stradă. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cainele grav rănit a ajuns în grija celor de la Asociaţia Casa lui Patrocle, din Suceava. Reprezentanţii asociaţiei susţin că stămânul dulăilor amstaff i-a asmuţit asupra câinelui vagabond.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un alt câine se apără. Poliţia a deschis dosar penal