Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru o glumă proastă. Un bărbat din Iaşi ar putea merge la închisoare după ce i-a făcut o farsă cumnatului!

Un bărbat din Iaşi s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o glumă proastă care s-a transformat într-o adevărată anchetă a Poliţiei.

Dosar penal pentru o glumă proastă. Un bărbat din Iaşi ar putea merge la închisoare

Un bărbat din Iaşi s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o glumă proastă care s-a transformat într-o adevărată anchetă a Poliţiei.

Totul s-a întâmplat luni, 15 ianuarie, în jurul orei 09.30, în localitatea Miroslava din Iaşi. Un localnic a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a descoperit că maşina sa, o autoutilitară pe care o parcase în faţa casei, a dispărut.

Proprietarul maşinii a povestit că a lăsat maşina timp de câteva minute cu cheile în contact în faţa casei, iar când s-a întors, maşina dispăruse.

Articolul continuă după reclamă

În timpul investigaţiei, agenţii de Poliţie au avut parte de o mare surpriză.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că autoutilitara ar fi fost luată de cumnatul bărbatului, pentru a-i face acestuia o glumă, întrucât lăsase cheile în contact", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Deşi a fost o glumă, oamenii legii su întocmit dosar penal pentru furt şi spun că vor continua cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Dosar penal pentru o glumă proastă. Un bărbat din Iaşi ar putea merge la închisoare după ce i-a făcut o farsă cumnatului!