Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra care a provocat accidentul în care au murit patru studente va fi cercetată pentru ucidere din culpă

Polițiștii și procurorii din Sălaj au deschis o anchetă în cazul tragediei de la Jibou în care patru studente au murit, iar tânăra care se afla la volanul autoturismului este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 19.05.2018 , 16:13

Polițiștii și procurorii din Sălaj au deschis o anchetă în cazul tragediei de la Jibou în care patru studente au murit, iar tânăra care se afla la volanul autoturismului este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Cercetările făcute de polițiști au stabilt că Sanda Ungur, tânăra de 21 de ani care conducea mașina izbită de un tren la Jibou, nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit anchetatorilor, tânăra șoferiță a ignorat semnalele acustise și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se afla alături de patru prietene a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou.

Articolul continuă după reclamă

Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a tragediei care a curmat viața a patru studente.

Ea a rămas încarcerată în mașină după accident și a scăpat cu viață, suferind câteva traumatisme și fracturi care nu îi pun viața în pericol.

Tanara aflata la volanul masinii nu a respectat semnalele acustice si luminoase

Patru studente moarte în accidentul de tren la Jibou

Nenorocirea care a lovit familiile a cinci tinere cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani s-a produs pe joi, 17 mai 2018, în jurul orei 18.00, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Jibou.

Sanda, Sara, Mădălina, Maria și Claudia se întorceau de la Cluj-Napoca, acolo unde participaseră la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice.

Pentru că drumul era surpat în zona Pasului Mesteacăn, Sanda Ungur, tânăra aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen, a decis să facă un ocol prin județul Sălaj, pentru a ajunge la Baia Mare.

Din neatenție, lipsă de experiență sau alte motive, Sanda și-a continuat deplasarea la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Jibou, chiar dacă semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune.

Locomotiva a lovit violent partea din spate a mașinii, iar trei fete aflate pe bancheta din spate au fost aruncate în afara mașinii.

Toate trei au murit pe loc, în timp ce șoferița și pasagera din dreapta au rămas încarcerate în mașină.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru pasageră, în timp ce fata de la volan a fost transportată la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăra care a provocat accidentul în care au murit patru studente va fi cercetată pentru ucidere din culpă