Antena Meniu Search
x

Video Două adolescente din Brăila, spulberate într-o fracţiune de secundă pe trecerea de pietoni. Fetele au traversat pe roşu: una dintre ele a murit

Un moment de inconştienţă a curmat viaţa unei fete de 17 ani şi a băgat în spital o altă copilă de 14 ani. S-a întâmplat pe o şosea din Brăila. Cele două tinere ar fi încercat să traverseze strada pe culoarea roşie a semaforului. Au fost lovite în plin de o maşină, care circula cu viteză mare.

de Adrian Obreja

la 10.08.2022, 13:52

Vezi și

Fata de 14 ani este în continuare în stare gravă şi este internată în spital. A ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu leziuni multiple, fracturi de bazin şi de picioare. Medicii spun că are şanse să îşi revină, deşi starea ei este în continuare gravă. Cealaltă fată, de 17 ani, a decedată. S-au efectuat manevre de resuscitare atât la faţa locului, cât şi în drum spre spital, dar din nefericire a ajuns decedată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Martorii spun că fetele ar fi traversat pe culoare roşie, moment în care au fost lovite în plin de un şofer în vârstă de 34 de ani din Tulcea. Martorii mai spun că şoferul circula cu viteză mare şi nu a mai putut evita impactul. Şoferul a fost testat şi a reieşit că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Două adolescente din Brăila, spulberate într-o fracţiune de secundă pe trecerea de pietoni. Fetele au traversat pe roşu: una dintre ele a murit