Antena Meniu Search
x

Două avioane cu 280 de pasageri la bord s-au întors pe Aeroportul din Bacău! Mărturiile revoltătoare ale pasagerilor!

Momente de panică pentru 280 de pasageri aflaţi în două avioane care au decolat de pe aeroportul din Bacău! La aproximativ o jumătate de oră de la decolare, piloţii zborurilor spre Milano şi Londra au făcut cale întoarsă, din cauza unor probleme tehnice.

Vezi și

Momente de panică pentru 280 de pasageri aflaţi în două avioane care au decolat de pe aeroportul din Bacău! La aproximativ o jumătate de oră de la decolare, piloţii zborurilor spre Milano şi Londra au făcut cale întoarsă, din cauza unor probleme tehnice.

Cursa Bacău - Londra era programată la opt şi 30 de minute. Cu 150 de pasageri la bord, totul părea să fie în regulă la plecarea avionului de pe aeroport. După câteva zeci de minute de zbor, un miros înţepător i-a alertat pe călători.

"Eram plecaţi de jumătate de oră de pe aeroport şi dintr-o dată în aer se simţea un aer cald şi se simţea un miros ciudat. Au căzut măştile dintr-o dată, nu ne-a anunţat nimeni nimic. Să ne spună pregătiţi-vă sau ceva", spune un pasager al cursei Bacău-Londra, Irinel. 

În acel moment s-a instalat panica, pentru că oamenii simţeau cum avionul pierde din înălţime. 

Pe acelaşi subiect

"La vreo 10 minute ne-a spus pilotul că ne vom întoarce înapoi la Bacău. Coşmar, mai ales cu doi copii mici. Tu îţi mai pui masca, dar ei nu vor, urlă", îşi aminteşte un alt pasager, Ovidiu. 

"Toată lumea stătea cu măşti. Erau copii care ţipau. Dacă am stat exact pe coadă am simţit cum troncănea ceva prin spate şi se auzea ceva caun fel de aer mai tare şi un miros de încins", adaugă Irinel.

Când s-au văzut în siguranţă, pe pământ, unii dintre pasageri nici nu au mai vrut să audă de călătoria cu aceeaşi companie.

"Trebuia să aşteptăm până la 8 seara să ne dea un alt avion dar nu mai ai încredere în ei că e posibil să mergi cu acelaşi avion şi să se întâmple acelaşi lucru", se plânge Ovidiu. 

Şi în cazul zborului din Bacău spre Milano, cu aeronava aceleiaşi companii, lucrurile au stat la fel. Pilotul avionului cu 130 de pasageri s-a întors pe pistă la scurt timp după decolare. Reprezentanţii Aeroportului Bacău spun că totul s-a întâmplat din cauza unor probleme tehnice.

"Pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă la ambele zboruri. În cazul zborului Bacău Milano pasagerii au decolat ulterior la 9 57 cu 3 ore întârziere iar pentru Bacău Londra pasagerii se află în terminalul Aeroportului unde au primit apă şi alimentele necesare", a declarat Cezara Ficuţă, purtător de cuvânt al Aeroportului Bacău. 

Mulţi pasageri au ales să meargă pe alte aeroporturi din ţară, de unde au luat alte curse spre destinaţiile dorite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Două avioane cu 280 de pasageri la bord s-au întors pe Aeroportul din Bacău! Mărturiile revoltătoare ale pasagerilor!