Antena Meniu Search
x

Video Două cabane din apropierea ştrandului termal Mihăieni s-au făcut scrum. Flăcările ar fi izbucnit de la jarul căzut din sobă

Două cabane din apropierea ştrandului termal Mihăieni, judeţul Satu Mare, au ars din temelii, aseară. Focul ar fi izbucnit din cauza jarului care a căzut din sobă.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 08:54

Vezi și

Din fericire pompierii au reuşit să ţină sub control flăcările şi au limitat extindere şi la alte locuinţe. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

"La locul evenimentului s-au deplasat cadre militare ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. Până la sosirea forţelor profesioniste, la faţa locului a acţionat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Beltiug şi Acâş. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea, limitarea şi lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la alte cabane aflate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars două cabane din lemn cu o suprafaţă totală de aproximativ 50 de metri pătraţi. Din fericire nu au existat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale", precizează ISU.

Potrivit ISU Satu Mare, din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul căzut de la sistemul de încălzire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Două cabane din apropierea ştrandului termal Mihăieni s-au făcut scrum. Flăcările ar fi izbucnit de la jarul căzut din sobă