Antena Meniu Search
x

Două femei au avut parte de un sfârşit cumplit, după ce au fost lovite de mai multe maşini

Două femei au avut parte de un sfârşit cumplit: au murit lovite de mai multe maşini. Una dintre ele se afla într-un autoturism care a fost izbit, pe rând, de două tiruri.

de Redactia Observator

la 23.01.2020, 10:52

Vezi și

Două femei au avut parte de un sfârşit cumplit: au murit lovite de mai multe maşini. Una dintre ele se afla într-un autoturism care a fost izbit, pe rând, de două tiruri. Era pasageră, iar şoferiţa a ajuns şi ea la spital, în comă. În alt caz, o femeie care traversa strada neregulamentar a fost pur şi spulberată de patru maşini. Nu a avut nicio şansă.

Unul dintre accidente s-a petrecut în judeţul Timiş, pe DN6. Femeia mergea pe şosea, iar un şofer nu a văzut-o şi a lovit-o în plin. Din impactul puternic, victima a fost aruncată pe contrasens.

Dar şi acolo venea o coloană de maşini, iar cei de la volan nu şi-au dat seama ce se întâmplă. Femeia a fost călcată, pe rând, de trei autoturisme.

Avea 53 de ani, iar vecinii spun că ar fi avut probleme psihice. Şi, indiferent că era zi sau noapte, traversa strada pe unde apuca. Din păcate, acum, acest obicei i-a fost fatal.

Un alt accident grav a avut loc pe o şosea din Mehedinţi, unde un autoturism a fost lovit de două TIR-uri. Pasagera din dreapta, o femeie de 70 de ani a murit, iar şoferiţa, o tânără de 23 de ani, a fost dusă la spital, în comă.

Şoferiţa a vrut să iasă de pe şosea pe un drum lateral. Pentru asta a încetinit, moment în care maşina a fost lovită violent, din spate, de un tir înmatriculat în Bulgaria. După impact, nu a mai putut controla autoturismul şi a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit de un alt autotren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două femei au avut parte de un sfârşit cumplit, după ce au fost lovite de mai multe maşini