Video

Două femei din Sibiu s-au dus la poliție a doua zi după ce au furat 8.000 de lei dintr-un geamantan găsit pe stradă

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 19.01.2021, 15:30.
Actualizat: 19.01.2021, 20:49

Două femei din Sibiu, de 45, respectiv 50 de ani, s-au predat la poliție a doua zi după ce au furat 8.000 de lei dintr-un bagaj lăsat câteva clipe nesupravegheat, pe stradă. Banii erau ai unei familii din Teleorman care venise la Sibiu să-și opereze copilul.

Bagajul în care se afla și suma de 8.000 de lei a fost lăsat nesupravegheat pentru câteva clipe pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu, luni după-amiază.

Tatăl copilului, ce urma să fie operat la o clinică privată din oraș, a anunțat poliția și în cauză s-a constituit un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt.

În scurt timp, polițiștii le-au identificat pe cele două femei, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, bănuite de săvârșirea faptei.

Marți dimineață, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

Banii erau pentru o operație de micșorare a stomacului

Cu banii furați de cele două femei, familia din Teleorman voia să plătească operația de micșorare a stomacului pentru copilul lor care suferă de obezitate.

Când au aflat că poliția a fost informată cu privire la furt, femeile s-au speriat și au mers la o secție de poliție să returneze banii. Din fericire, ele nu au apucat să cheltuie prea mult din suma furată din geamantan.

Femeile au returnat 7.800 de lei iar acum sunt cercetate pentru furt.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.