Antena Meniu Search
x

Video Două fete de 17 ani au ajuns de pe pârtie la spital, în stare gravă. Intervenție dificilă cu elicopterul SMURD

Nu e zăpadă şi nici ger, dar la munte salvamontiştii au zile grele. Două adolescente de 17 au fost rănite grav pe pârtie şi au fost preluate de elicopterul SMURD. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 30.12.2022, 20:42

Vezi și

"Nu e zăpadă mai deloc şi vremea e frumoasă, însă salvamontiştii au avut o zi plină. În ultimele 24 de ore, au fost salvate de pe munte peste 30 de persoane, dintre care 12 au ajuns la spital pentru îngrijiri", spune Florentina Lazăr, reporter Observator.

Val de accidente pe Valea Prahovei

"Azi-dimineaţă, o tânără de numai 17 ani a alunecat şi s-a lovit grav la cap pe Vârful Postăvaru. A fost chemat elicopterul SMURD, dar din cauza vremii, aparatul de zbor nu a putut ateriza în apropiere. Salvamontiştii au dus victima cu targa până la echipaj pentru a putea fi transportată la spital. Şi un bărbat a fost preluat de un elicopter SMURD după ce s-a accidentat grav pe pârtia Clăbucet din Predeal. Pe pârtia Sorica din Azuga, o altă adolescentă a căzut cu placa şi s-a lovit grav la coloană. Salvamontiştii recomandă turiştilor să nu plece la munte fără să fie echipaţi corespunzător", adaugă Florentina Lazăr, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două fete de 17 ani au ajuns de pe pârtie la spital, în stare gravă. Intervenție dificilă cu elicopterul SMURD