Antena Meniu Search
x

Video Două maşini s-au ciocnit şi au făcut praf gardul unei biserici chiar în timpul slujbei, la Iaşi. Într-una dintre ele era echipa tehnică a lui Mario Fresh

Momente de panică la o biserică din Iaşi. Două maşini au făcut praf gardul lăcaşului de cult chiar în timpul slujbei. Iar o femeie de pe trotuar a fost lovită în plin. De vină a fost unul dintre şoferi care nu s-a asigurat când a virat la stânga. În maşina lovită era echipa tehnică a artistului Mario Fresh, care se întorcea la Bucureşti, după un concert. 

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 19:23

Vezi și

Martor: Băi, frate, ia, uite ce e aici!

Accidentul s-a petrecut în jur de ora 10 dimineaţa. Camerele de supraveghere de pe stradă înregistrează momentul în care o maşină virează la stânga fără să acorde prioritate unei dubiţe care circula regulamentar. Impactul este inevitabil, iar maşinile ricoşează direct în gardul unei biserici. Lăcaşul de cult e plin de oameni veniţi la slujbă de Moşii de Primăvară.

O femeie care vindea flori în faţa bisericii a scăpat ca prin minune

Martoră: Dacă eram acolo, praf mă făcea!

Pe acelaşi subiect

Femeia este în stare de şoc. A scăpat la limită din calea maşinilor scăpate de sub control. Vindea flori în faţa bisericii în momentul accidentului. La doar câţiva paşi de ea, a văzut, încremenită, cum o altă femeie de 53 de ani este lovită în plin. Alţi doi oameni au reuşit să sară în ultima clipă din calea autoturismelor. 

Zgomotul puternic şi strigătele florăresei au scos din biserică zecile de credincioşi care participau la slujbă. 

Femeie: Ea, săraca, a scăpat ca prin minune. Ea a strigat tare, că noi eram aici, la biserică. 

Echipa tehnică a lui Mario Fresh se întorcea la Bucureşti de la concert

Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au testat pe cei doi şoferi pentru consum de alcool. Au descoperit cu surprindere că şoferul dubiţei care mergea regulamentar avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În maşină era echipa tehnică a artistului Mario Fresh, care susţinuse un concert la Iaşi.

Mădălin Moşoiu, managerul band-ului Alpaca: Mario nu se afla în acea dubă, erau doar tehnicii şi şoferul. Băieţii nu au păţit nimic, niciun dintre ei. I s-a luat permisul pe trei luni şoferului. 

După accident, şoferul în vârstă de 64 de ani care nu a acordat prioritate a avut nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare. Atât el, cât şi femeia lovită pe trotuar au fost duşi de urgenţă la spital. Bărbatul este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Două maşini s-au ciocnit şi au făcut praf gardul unei biserici chiar în timpul slujbei, la Iaşi. Într-una dintre ele era echipa tehnică a lui Mario Fresh