Antena Meniu Search
x

Video Două persoane şi-au văzut moartea cu ochii la Azuga: Un copac a căzut peste maşina în care erau, doborât de vânt

Şi-au văzut moartea cu ochii în această dimineaţă. Două persoane au fost rănite pe DN1, în Azuga, după ce un brad înalt de zeci de metri a căzut peste autoturismul în care erau. Vântul puternic a secerat copacul. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.02.2023, 14:22

Vezi și

Victimele au coborât din maşină în momentul imediat următor acestui incident extrem de grav. Un bărbat în vârstă de 35 de ani şi o femeie în vârstă de 32 de ani, care şi conducea autoturismul, au traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme de coloană, potrivit ISU Prahova. Au fost preluate de urgenţă de echipajele medicale şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Undeva din partea stângă a căzut acest brad, chiar pe traseul turistic care duce din Azuga către Vârful Clăbucetul Taurului.

A căzut peste acest autoturism aflat în trafic şi, mai departe, în curtea unor localnici. În cădere, bradul a agăţat firele electrice, iar şocul a fost atât de mare încât firele au retezat un stâlp situat la 10 metri de locul incidentului, care la rândul lui a căzut în curtea unei case. În opt ani este al patrulea brad care cade, fără ca autorităţile să facă ceva pentru eliminarea acestui pericol extrem de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două persoane şi-au văzut moartea cu ochii la Azuga: Un copac a căzut peste maşina în care erau, doborât de vânt