Antena Meniu Search
x

Video Draga Olteanu Matei luptă pentru viaţa ei! La 87 de ani, a suferit o hemoragie digestivă

Draga Olteanu Matei trece prin momente dificile! La 87 de ani, a suferit o hemoragie digestivă şi a avut nevoie de o transfuzie de sânge. Medicii din Iaşi au stabilizat-o şi este internată acum la terapie intensivă.

de Iulia Mihalache

la 14.11.2020, 11:10

Vezi și
  • Actriţa era în stare critică când a sosit în Unitatea de Primiri Urgenţe.
  • Hemoragia puternică îi punea viaţa în pericol.

Actriţa Draga Olteanu Matei a început să se simtă rău ieri. A mers, întâi, la spitalul din Piatra Neamţ. Aici însă sunt trataţi bolnavii de covid-19 şi nici nu i se puteau face toate investigaţiile necesare. Aşa că, spre seară, a fost transferată la Iaşi

Diana Cimpoeş, coordonator UPU SMURD Iaşi: Doamna a ajuns, transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, pentru o hemoragie digestivă. Are şi altă patologie, are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine.

Actriţa era în stare critică când a sosit în Unitatea de Primiri Urgenţe. Hemoragia puternică îi punea viaţa în pericol. Medicii au reuşit totuşi să o stabilizeze şi au dus-o la secţia de terapie intensivă. 

Diana Cimpoeş, coordonator UPU SMURD Iaşi: A fost evaluată în Urgenţe, s-a început transfuzia de sânge, fiind vorba despre o hemoragie importantă. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice.  Este internată în clinica de gastroenterologie şi hepatologie.

Draga Olteanu Matei are un palmares extraordinar. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și a avut o sută de roluri în Televiziune. 

După pensionarea sa din Teatrul Național, în 2007, s-a retras la Piatra Neamţ, unde, chiar dacă nu a mai urcat pe scenă, a înființat o companie teatrală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Draga Olteanu Matei luptă pentru viaţa ei! La 87 de ani, a suferit o hemoragie digestivă