Antena Meniu Search
x

Tânărul care a intrat cu drujba în casa unei familii din Timiş şi i-a tăiat capul tatălui a doi copii, dus la Parchet (Video)

Tânărul de 32 de ani, care a intrat cu drujba peste o familie, în casă, şi l-a decapitat pe un bărbat în vârstă de 44 de ani, tată a doi copii, a fost dus la Parchet pentru audieri. La momentul atacului, în casă se aflau cei doi fii ai victimei şi prietena unuia dintre ei, aceştia reuşind să fugă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.01.2019, 17:22

Tată decapitat cu drujba, în Timiş, de un individ care tăiat uşa şi a năvălit în casă peste familie

Tânărul de 32 de ani, care a intrat cu drujba peste o familie, în casă, şi l-a decapitat pe un bărbat în vârstă de 44 de ani, tată a doi copii, a fost dus la Parchet pentru audieri.

La momentul atacului, în casă se mai aflau cei doi fii ai victimei şi prietena unuia dintre ei, aceştia reuşind să fugă, însă unul dintre copii, un minor de 14 ani, şi-a rupt un picior sărind pe geam.

Ucigaşul cu drujba a fost prins de poliţişti pe stradă

Chemaţi de vecinii îngroziţi, în drum spre locuinţa victimei, poliţiştii l-au observat pe atacator, pe stradă, cu drujba la el, şi l-au dus la Secţia de Poliţie din Sânandrei pentru a fi audiat.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, în toiul nopţii, un bărbat a tăiat cu drujba uşa unei locuinţe din comuna Sânandrei, cu scopul de a ucide familia care locuia acolo.

În casă se aflau tatăl, cei doi copii ai săi şi prietena unuia dintre ei. Când au auzit gălăgia, cei patru au încercat să fugă.

Tatăl decapitat cu drujba în grădină, copiii au fugit să scape cu viaţă

Tatăl celor doi copii a reuşit să îl atragă pe atacator până în spatele grădinii, însă acolo a fost prins de ucigaş şi decapitat cu drujba.

Cel mai mic dintre copii, în vârstă de 14 ani, a reuşit să fugă pe fereastra din spatele casei, însă şi-a rupt un picior. El a fost preluat ulterior de o ambulanţă şi dus la spital.

Cel de-al doilea băiat al barbatului atacat, un tânăr de 18 ani, şi prietena acestuia au scăpat nevătămaţi.

Ucigaşul a fost dus la Parchet pentru declaraţii, însă nu a făcut nicio precizare în legătură cu crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânărul care a intrat cu drujba în casa unei familii din Timiş şi i-a tăiat capul tatălui a doi copii, dus la Parchet (Video)