Antena Meniu Search
x

Drumul spre casă s-a sfârşit TRAGIC pentru patru colegi de serviciu din Buzău! Şoferul a intrat în gardul unei staţii GPL!

Într-o curbă, maşina în care bărbaţii se aflau a fost scăpată de sub control şi a intrat cu toată viteza în gardul unei staţii GPL.

Vezi și

Într-o curbă, maşina în care bărbaţii se aflau a fost scăpată de sub control şi a intrat cu toată viteza în gardul unei staţii GPL. Unul dintre pasageri a murit pe loc. Şoferul şi ceilalţi doi au ajuns în stare gravă la spital!

O curbă periculoasă din oraşul Pogonele. Pe aici, treceau, de fiecare dată, cei patru bărbaţi. Aseară, când se întorceau de la serviciu, cursa le-a fost curmată brusc. 

Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unei staţii GPL. Puţin a lipsit ca autoturismul să nu dărâme pompa de alimentare şi rezervorul cu gaz. 

Zgomotul puternic al impactului i-a scos pe localnicii din zonă din case. Imediat, au sunat la 112. 

"Am încercat să scoatem pasagerii eu şi cu câţiva băieţi. Cei din faţă erau inconştienţi, unul din spate era rănit mai grav, şi a fost scos la sosirea ambulanţei, iar primul pe care l-am scos care era destul de conştient, l-am ţinut cu capul în sus", a povestit un martor la tragicul accident. 

Până la sosirea echipelor de intervenţie, oamenii au făcut tot posibilul să salveze viaţa victimelor. Însă, pasagerul din dreapta, în vârstă de 41 de ani, era deja fără suflare.

Şoferul şi doi fraţi, de 25, respectiv 28 de ani, au fost transportaţi în stare gravă la spitalul din Buzău. 

Adrian Zoican, UPU Buzău: "Sunt în stare de conştienţă. Una dintre ele prezentând leziuni la nivelul capului, feţei, toracelor şi membrelor, dar fără a-i pune în vreun fel viaţa în pericol. Sunt în curs de investigaţie."

Poliţiştii trebuie să stabilească în urma unei anchete care a fost cauza tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Drumul spre casă s-a sfârşit TRAGIC pentru patru colegi de serviciu din Buzău! Şoferul a intrat în gardul unei staţii GPL!