Antena Meniu Search
x

Un șofer băut a spulberat un bărbat și o mașină, ce tocmai fuseseră implicați în alt accident, în Constanța

Un dublu accident s-a produs vineri noapte în Constanța. Un șofer băut a spulberat un bărbat și o mașină care tocmai fuseseră implicați într-o tamponare. Victima e un tată care coborîse din automobilul condus de fiul său de 19 ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 18.01.2020, 09:58

Un dublu accident s-a produs vineri noapte în Constanța. Un șofer băut a spulberat un bărbat și o mașină care tocmai fuseseră implicați într-o tamponare. Victima e un tată care coborîse din automobilul condus de fiul său de 19 ani.

Potrivit IPJ Constanța, dublul accident s-a produs în intersecția dintre străzile Baba Novac și Dezrobirii, din Constanța.

Inițial s-a produs o tamponare între două mașini, soldată doar cu pagube. Dintr-un automobil lovit, condus de un băiat de 19 ani, a coborît tatăl șoferului.

Tocmai atunci a intrat în intersecție un șofer băut, fără să se asigure și să respecte indicatoarele.

Șoferul l-a spulberat pe tatăl de 43 de ani și mașina din care acesta ieșise. În urma impactului, bărbatul lovit a fost rănit grav. Un tânăr de 35 de ani, pasager în mașina șoferului băut, a fost rănit ușor.

Mașina condusă de șoferul băut care a făcut accidentul din Constanța

Polițiștii constănțeni au explicat cauzele accidentului.

”În această dimineață, în jurul orei 02.50, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bd. Aurel Vlaicu și, ajungând la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv functiona pe galben intermitent și indicator Oprire, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier, intrând astfel în coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a  producerii unui accident rutier (soldat doar cu pagube materiale)”, au transmis anchetatorii.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile furnizate de corespondentul Observator în Constanța, Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer băut a spulberat un bărbat și o mașină, ce tocmai fuseseră implicați în alt accident, în Constanța