Antena Meniu Search
x

Foto "Dumnezeu să o primească lângă îngeri". Cine este tânăra găsită moartă şi cu picioarele legate într-un hotel din Timişoara. Patricia Maria avea doar 25 de ani

25 de ani, de o frumuseţe răpitoare şi cu viitor în faţă, dar nu au fost suficiente pentru ea. Patricia Maria a ales moartea, lăsând în urma sa multe întrebări fără răspuns.

de Monica Palade

la 24.07.2023, 18:38

Tânăra a fost găsită fără viaţă, duminică, în jurul prânzului de recepţionera unui hotel din Timişoara. Patricia se cazase acolo în urmă cu cinci zile şi nimic nu anunţa tragedia care urma să aibă loc. Fata era legată de picioare, însă nu au găsit urme de violenţă pe trupul său. În jurul ei, erau multe pastile. Din primele informaţii, tânăra suferea de depresi şi fusese chiar internată la psihiatrie. Deşi încă se aşteaptă raportul medico-legal, surse din anchetă spun că ar fi vorba de o sinucidere.

"Dumnezeu să o primească lângă îngeri"

Mama ei, cadru medical, îşi plânge copila. Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru ea. ”Copilul meu-Patricia Maria-a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care mă străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită.

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar, Răul, și că le place. În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.

Pe acelaşi subiect

Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat. Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui”, a scris mama pe contul său de Facebook.

Cei apropiaţi au trimis mesaje de solidaritare. „M-a cutremurat vestea. Orice cuvânt este dincolo de suferinta. CONDOLEANTE. Dumnezeu sa o primească lângă ingeri. Nimic nu poate alina suferinta. Sa fiți tare!”, “Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea alinare și putere!”, “Sincere condoleante o pierdere ingrozitoare,ireparabila. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, “Sincere condoleante!Sufletul mi-e tulbutat de pierdrea dv.Fie-i tarana usoara,si dv, va doresc multa putere sa puteti trece peste aceasta irefutabila pierdere.Sunt intru totul alaturi de dv.”

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să o primească lângă îngeri". Cine este tânăra găsită moartă şi cu picioarele legate într-un hotel din Timişoara. Patricia Maria avea doar 25 de ani