Antena Meniu Search
x

Video "Dumnezeu ştie!" Un italian şi-a încheiat socotelile cu viaţa în România. Venise aici la muncă, dar a sfârşit pe caldarâm, după un salt fatal de la etajul 7, în Deva

Incident şocant la Deva. Un bărbat de 36 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa şi să se arunce de la etajul 7 al blocului în care locuia. Acesta avea cetăţenie italiană şi muncea în România de câţiva ani. Nimeni nu ştie ce l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest. 

de Laura Oană

la 09.04.2023, 08:03

Vezi și

Tragedia s-a petrecut ieri, la primele ore ale dimineţii. "M-am uitat pe geam şi am văzut o salvare. Apoi s-au adunat mai multe, poliţia. S-a aruncat jos. Nu ştiu... Dumnezeu ştie", spun vecinii. "La data de 8 aprilie 2023, ora 08:14, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazul din municipiul Deva, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unui bloc", a declarat Carla Strujan, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Sinucidere la Deva. Cine era bărbatul care s-a aruncat în gol de la etajul 7

Din păcate, medicii ajunşi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. "La sosirea echipajelor, am găsit o persoană care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", spune Mihaela Gherman, medic UPU Deva. Vestea i-a şocat pe colaboratorii italianului. Colegii bărbatului spun că era un om muncitor, nu avea probleme financiare şi nu dădea semne că s-ar lupta cu o depresie. "Din primele cercetări preliminare, nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni", a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi încearcă acum să afle motivul pentru care bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu ştie!" Un italian şi-a încheiat socotelile cu viaţa în România. Venise aici la muncă, dar a sfârşit pe caldarâm, după un salt fatal de la etajul 7, în Deva