Antena Meniu Search
x

Video "Durează o fracțiune de secundă și gata, s-a terminat viața copilului tău". La doar 16 ani, Shara a plătit scump pentru iubirea întâlnită pe internet

Moarte învăluită în mister într-o localitate din Neamţ. O adolescentă de 16 ani, elevă cu rezultate excepţionale la un liceu din Bucureşti, a fost găsită fără suflare în locuinţa unui tânăr pe care îl cunoscuse pe internet. Potrivit anchetatorilor, fata consumase mai multe tipuri de droguri şi suferise o hemoragie puternică, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu băiatul. Rudele elevei spun că, de fapt, a fost violată. Tânărul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.08.2023, 17:40

Vezi și

Shara avea 16 ani şi era elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Dimitrie Vodă din Capitală. Fata a ajuns duminică seara în Piatra Neamţ pentru un concurs școlar organizat de un liceu din oraş.

A plătit cu viața prima noapte de iubire

Tatăl Sharei: La ora două a plecat din casă, A ajuns în Gara de Nord, a luat trenul, a comunicat cu noi că a ajuns în Piatra Neamţ la ora opt jumate.

Ulterior la ora 10.48 i-a comunicat mamei că a ajuns la cazare. De fapt, fata a fost luată direct de la gară de Mateo, un tânăr în vârstă de 19 ani pe care l-a cunoscut pe Internet.

Pe acelaşi subiect

Clara Mihociu, reporter Observator: Pe parcursul serii, tânărul de 19 ani împreună cu adolescenta au mers aici la el acasă unde au rămas până în toiul nopţii când la ora 01:36 de minute mama lui a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru fata.

Tată-reporter: Soţia mea ştia că vorbeşte prin intermediul internetului cu un băiat din Piatra Neamţ. Erau la prima întâlnire, era domnișoara.

- Credeți ca a fost violata?

- Bineînțeles. Eu cred ca a fost abuzată.

Fata a întreţinut relaţii intime cu tânărul şi a suferit o hemoragie puternică. Apelul la 112 a fost dat chiar de mama băiatului.

Radu Roibu, serviciu de ambulanță: Apelul a fost făcut de o persoană de gen feminin. Noi am alocat echipaj de tip B2 care s-a deplasat la locul solicitării unde a găsit pacienta cu hemoragie genitală, în stop cardiorespirator.

Raportul medicilor arată însă mai mult. Conform acestuia, Shara a murit din cauza drogurilor. În sângele ei au fost găsite trei substanţe halucinogene.

Tată: Aş dori să transmit tuturor părinţilor să aibă grijă de copiii lor să nu păţească ce a păţit copilul meu, să aibă grijă cu cine umblă. Durează o fracțiune de secundă și gata, s-a terminat viața copilului. Într-o fracțiune de secundă îi administrează o supradoză și gata s-a pierdut tot.

Clara Mihociu, reporter Observator: Familia tânarului este mutată în localitate de puţin timp şi este considerată extrem de discretă. Nimeni nu ştie cu ce se ocupă părinţii tânărului. în acelaşi timp, casa are nişte garduri înalte. nu se vede dincolo de acestea şi proprietatea este împânzită de camere de luat vederi.

Femeie: Era respectuos. Când ieşeam la poartă sărumâna, bună ziua atât.

Localnic: Era foarte la locul lui. Mai venea şi lua ATV-ul. Şi-l lua şi se mai plimba pe aici cu el.

La vârful anchetei stau acum procurorii DIICOT. Tânărul de 19 ani şi alţi doi prieteni au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Durează o fracțiune de secundă și gata, s-a terminat viața copilului tău". La doar 16 ani, Shara a plătit scump pentru iubirea întâlnită pe internet