Antena Meniu Search
x

Durerea nesfârşită a Ionelei, soţia însărcinată a tânărului mort în accidentul de la Orşova: "Dragul meu, dă-mi putere pentru fetiţa noastră!"

E durerea nesfârşită la Lugoj, unde Ionela, soţia însărcinată a tânărului mort în accidentul de la Orşova îl plânge pe Lavinius. Abia căsătoriţi de o lună cei doi aşteptau să devină părinţii unei fetiţe.

E durerea nesfârşită la Lugoj, unde Ionela, soţia însărcinată a tânărului mort în accidentul de la Orşova îl plânge pe Lavinius. Abia căsătoriţi de o lună cei doi aşteptau să devină părinţii unei fetiţe.

În vârstă de 33 de ani, Lavinius a murit joi de dimineaţă la Orşova, într-un accident îngrozitor. Venea de la Craiova spre Lugoj, iar pe DN6, în apropiere de Orşova, a intrat în depăşirea unui camion, pe o porţiune de drum cu linie continuă. S-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus şi a murit pe loc.

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 33 de ani din Lugoj se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Martorii susţin că a încercat să reintre pe banda lui, dar a acroşat TIR-ul pe care-l depăşise şi a fost aruncat direct în celălalt camion.

Ionela a postat pe facebook un mesaj cutremurător, la câteva ore după moarte soţului ei: "Aveam tot ce îmi puteam dori de la viața, un bărbat care ma iubea și ma făcea fericita in fiecare secunda.. Fericirea a fost deplina, când am aflat ca o sa avem copilul ce ni-l doream! De ce sa întâmplat așa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat sa fim toată viața fericiti alături de fetita noastra? Ultimele cuvinte au fost “ dormi iubita, mai am 4 ore maxim și ajung acasă..te iubesc”. Dragul meu, o sa te iubesc toată viața, da-mi putere pentru fetita noastra! Te rog...."

Pe acelaşi subiect

Sute de mesaje de condoleanţe şi de susţinere au fost postate ulterior la mesajul Ionelei.

Camionul de care s-a ciocnit e înmatriculat în Macedonia. Şoferul acestuia, 50 de ani, cetăţean macedonean, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pe DN 6, în zona evenimentului rutier, s-a circulat alternativ, pe un singur fir, timp de aproximativ o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Durerea nesfârşită a Ionelei, soţia însărcinată a tânărului mort în accidentul de la Orşova: "Dragul meu, dă-mi putere pentru fetiţa noastră!"