Antena Meniu Search
x

Video "E șocant. Nu pot să cred efectiv". Mister în cazul morții asistentului veterinar din Pitești. Polițiștii nu exclud varianta unei supradoze

Moarte învăluită în mister, în Argeş. Un tânăr din Piteşti a fost găsit fără suflare în propriul autoturism, parcat în apropierea unei clinici veterinare, unde bărbatul era angajat şi cu siguranţă era un bun cunoscător al substanţelor folosite în cabinet. Poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri, însă nu exclud ca moartea să fi survenit în urma unei supradoze. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.05.2024, 11:07

Vezi și

Tânărul în vârstă de 30 de ani lucra ca asistent la clinica veterinară. Nu era căsătorit, însă avea o iubită, iar potrivit unor surse, la mijloc ar fi existat şi nişte certuri între cei doi. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Bărbatul a fost găsit inconştient în maşina sa parcată la câţiva zeci de metri de cabinetul veterinar. Un trecător este cel care a dat alarma. 

La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii, care au descoperit cu stupoare că bărbatul avea o branulă pusă la picior. 

Cristina Avădani, SAJ Argeş: S-au aplicat manevrele de resuscitarea, fără succes. Din consemnări, înţeleg că ar fi suspicionat o supradoză de droguri. 

Pe acelaşi subiect

Asistent veterinar din Pitești, găsit mort în mașină

Suspiciunea unei supradoze a întărit ipoteza anchetatorilor, mai ales că, în cabinetul unde asistentul îşi desfăşura activitatea au fost găsite mai multe flacoane de medicamente goale. 

Camera ascunsă: Nu comentam absolut nimic, să ştiţi. Nu comentăm, aşteptăm mâine să vedem ce ne spune medico-legalul. 

Popa Florin, purtător de cuvânt al IPJ Argeș: Pentru stabilirea cauzelor decesului, urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale. Iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei. 

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri

Colegii tânărului au declarat polițiștilor că ar fi suferit de depresie şi ar fi fost sub tratament. Motiv pentru care anchetatorii iau în calcul şi ipoteza unei sinucideri. 

Bărbat, client la cabinet - reporter: 

- E șocant, bineînțeles. Eu nu pot să cred efectiv

- Avea probleme?

- Nu cred.  Era destul de cooperant în legătură cu cazurile pe care le aveam...

Totodată, medicii legişti aşteaptă şi rezulatatele toxicologice care vor arăta exact ce substanţe a consumat tânărul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » "E șocant. Nu pot să cred efectiv". Mister în cazul morții asistentului veterinar din Pitești. Polițiștii nu exclud varianta unei supradoze