Antena Meniu Search
x

Video Efectele programului naţional de reciclare. Reacţia drumarilor, după ce, în urmă cu câteva luni, adunau sute de metri cubi de deșeuri abandonate

Efectele programului național de reciclare încep să se vadă cu ochiul liber până și pe marginea drumurilor. Deși nu se așteptau, drumarii au constatat că acum au mai puține PET-uri și doze de adunat din parcări sau șanțuri. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 09:45

De trei ori pe săptămână, drumarii strâng gunoaiele aruncate în parcări, pe marginea drumurilor naționale sau în șanțuri. În urmă cu câteva luni, spuneau că adunau sute de metri cubi de deșeuri abandonate în apropierea drumurilor sau în parcări într-o singură lună.

Cele mai multe erau PET-uri și doze

Acum au avut surpriza ca în multe zone să nu mai găsească deloc ambalaje de unică folosință și cred că acest lucru se întâmplă pentru că oamenii au început să recicleze mai ales de când a fost implementat programul național.

Vezi și

În schimb, drumarii susțin că, în continuare, ridică de pe șosele saci cu deșeuri menajere sau resturi de materiale ce provin din construcții. Se întâmplă acest lucru în ciuda faptului că legea prevede amenzi între trei mii și șase mii de lei pentru cei care aruncă gunoaie la voia întâmplării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 30 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Efectele programului naţional de reciclare. Reacţia drumarilor, după ce, în urmă cu câteva luni, adunau sute de metri cubi de deșeuri abandonate