Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei doi tineri care au murit STRIVIŢI într-un BMW după un accident înfiorător la Galaţi - FOTO/VIDEO

Timi şi Larisa sunt cei doi tineri care au murit striviţi într-un BMW care s-a izbit de o dubiţă, noaptea trecută, în judeţul Galaţi.

Timi şi Larisa sunt cei doi tineri care au murit striviţi într-un BMW care s-a izbit de o dubiţă, noaptea trecută, în judeţul Galaţi.

Timotei Lupu, în vârstă de 25 de ani, cunoscut de prieteni ca 'Timi', se afla la volanul autoturismului marca BMW. Alături de el se afla şi Larisa Mugurel, o tânără în vârstă de 19 ani.

Nenorocirea s-a produs pe drumul dintre localităţil Barcea şi Drăgăneşti din judeţul Galaţi.

Pe acelaşi subiect

Timi avea permisul suspendat din data de 20 octombrie pentru că a fost prins în timp ce conducea cu viteză excesivă. Cu toate acestea, el s-a urcat la volanul BMW-ului, iar seara trecută s-a produs tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit anchetatorilor, şoferul BMW-ului a efectuat o depășire și a lovit pe contrasens căruța nesemnalizată în care se aflau doi bărbați, o femeie și un copil. Din impact, mașina s-a răsturnat și a lovit un Mercedes Vito.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite grav. Dintre acestea, Larisa şi Timi au murit la locul accidentului. Medicii SMURD nu au mai putut să îi salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Alți trei tineri sunt în spitalul din Tecuci, cu fracturi deschise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi tineri care au murit STRIVIŢI într-un BMW după un accident înfiorător la Galaţi - FOTO/VIDEO