Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi jale la Băleşti! Tânăra gravidă în 5 luni, moartă după ce s-a înecat cu mâncare, a fost condusă pe ultimul drum. Rudele fac acuzaţii şocante (VIDEO)

O tânără în vârstă de 21 de ani, gravidă în luna a 5-a, din satul vasluian Baleşti, a murit sâmbătă seară, după ce s-ar fi înecat cu mâncare.

O tânără în vârstă de 21 de ani, gravidă în luna a 5-a, din satul vasluian Baleşti, comuna Cozmeşti, a murit sâmbătă seară, din motive rãmase, deocamdatã, neelucidate. Primele date arătau că fata a murit după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Familia tinerei de 21 de ani face însă mărturii terifiante.

Cu câteva ore înainte de a muri, Vasilica Elena a stat de vorbã cu mãtusa ei si au ales împreunã un nume pentru fetita nenãscutã.

Voiau ca micuta sã fie botezatã Elena Cãtãlina, dupã numele tatãlui. 

Pe acelaşi subiect

Duminică, întreaga familie, sãtenii si cei care au vrut sã îi aducã un ultim mesaj, au venit la cãpãtâiul tinerei fete sã-si ia rãmas bun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au apărut însă voci care acuzã modul în care cei de la Serviciul Judetean de Ambulantã au gestionat situatia. Conform protocolului, la socilitarea fãcutã si tinând cont de faptul cã era vorba de o pacientã gravidã si inconstientã, care nu rãspundea la niciun stimul, trebuia sã fie trimisã ambulanta SMURD de terapie intensivã, cu medic. Numai cã, prima datã, la fata locului, a sosit o ambulantã de tip B2, doar cu asistentã medicalã. 

Depãsitã de situatie, aceasta a solicitat sprijinul unei alte ambulante de tip C, scrie vremeanoua.ro. Astfel, la fata locului, dupã jumãtate de orã de la sosirea primei ambulante, a ajuns si un echipaj de Terapie Intensivã Mobilã. 

Din pãcate, medicul nu a mai putut face mare lucru si manevrele de resuscitare au fost fãrã rezultat. 

Familia se întreabã dacã tânãra ar fi putut fi salvatã în cazul în care la solicitare ar fi fost trimisã din prima o ambulantã cu medic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi jale la Băleşti! Tânăra gravidă în 5 luni, moartă după ce s-a înecat cu mâncare, a fost condusă pe ultimul drum. Rudele fac acuzaţii şocante (VIDEO)