Antena Meniu Search
x

El este şoferul vitezoman care a nenorocit o familie şi a omorât un copil pe o trecere de pietoni din Constanţa (Foto)

Ştefan Bretan, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, a fost reţinut după ce a omorât un copil şi a nenorocit o familie pe o trecere de pietoni din Constanţa.

Ştefan Bretan, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, a fost reţinut după ce a omorât un copil şi a nenorocit o familie pe o trecere de pietoni din Constanţa.

Aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Polo, înmatriculat în Buzău, Ştefan Bretan a condus cu viteză excesivă pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa, iar la un moment dat, pe o trecere de pietoni, a spulberat o întreagă familie.

Impactul a fost atât de puternic încât un bebeluş în vârstă de un an şi opt luni, ţinut în braţe de tatăl său, a zburat prin parbrizul maşinii vitezomanului şi a ajuns pe bancheta din spate.

Pe acelaşi subiect

Tatăl şi bunica copilului au fost spulberaţi şi aruncaţi zeci de metri pe şosea, iar o altă femeie, în vârstă de 40 de ani a fost rănită uşor.

Atât tatăl, cât şi bunica au fost grav răniţi, suferind răni numeroase. Ambii au ajuns în stare critică la spital şi se zbat între viaţă şi moarte.

Mama copilului, care se afla la câţiva metri în spatele familiei, a scăpat ca prin minune cu viaţă, însă a asistat neputincioasă la eforturile depuse de medici pentru a-i salva copilul.

Stefan Bretan, autorul accidentului din Constanta, se afla in masina alaturi de iubita lui

Din nefericire, după zeci de minute de resuscitare, copilul a murit.

Teribilul accident a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, iar pe imagini s-a putut observa cum familia traversează strada, doi şoferi opresc pentru a le acorda prioritate, iar Ştefan Bretan, care circula cu o viteză excesivă, i-a izbit în plin.

Tânărul de 21 de ani din Buzău se afla în maşină alături de iubita lui. Tânăra a ajuns şi ea la spital după ce un ciob i-a intrat în cap.

Ştefan Bretan va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » El este şoferul vitezoman care a nenorocit o familie şi a omorât un copil pe o trecere de pietoni din Constanţa (Foto)