Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul care a murit în cumplitul accident de la Ilva Mică, Bistriţa-Năsăud. Andrei avea doar 19 ani şi era student în Cluj (Video)

Un tânăr de 19 ani şi alte două persoane au fost grav rănite, în urma unui cumplit accident ce a avut loc aseară, pe DN 17, în Ilva Mică, Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 22.02.2018 , 09:15

Un tânăr de 19 ani şi alte două persoane au fost grav rănite, în urma unui cumplit accident ce a avut loc aseară, pe DN 17, în localitatea Ilva Mică, din Bistriţa-Năsăud.

Două maşini, în care se aflau zece persoane, s-au ciocnit violent la ieșirea spre Sângeorz Băi.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele, un Seat înmatriculat în Mureș, a fost aruncat pe șinele de tren. 

În maşină se aflau doi tineri şi mama unuia dintre ei. Mama şi fiul ei, şoferul maşinii, sunt în stare gravă, în timp ce tânărul de 19 ani, Andrei Munteanu, care era pasager pe bancheta din spate, a murit pe loc. 

Citeşte AICI mai multe despre accidentul de la Ilva Mică

Andrei absolvise Liceul Teoretic "Solomon Haliță" din Sângeorz Băi, iar acum urma cursurile Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Instalații Industriale.

Tatăl tânărului este inginer miner pensionat, iar mama lucrează în Germania. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » El este tânărul care a murit în cumplitul accident de la Ilva Mică, Bistriţa-Năsăud. Andrei avea doar 19 ani şi era student în Cluj (Video)