Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul care a ucis-o pe barmaniţa din Satu Mare. Bărbatul de 39 de ani a fost prins de poliţişti la Vama Urziceni (Video)

Ucigașul barmaniţei Nicoleta Duncă, din Satu Mare, se numeşte Ştefan Roman, de 39 de ani, şi este din localitatea Lazuri. 

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 15:18

Ucigașul barmaniţei Nicoleta Duncă, din Satu Mare, se numeşte Ştefan Roman, de 39 de ani, şi este din localitatea Lazuri. 

Se pare că tânărul ar fi avut mai multe probleme cu legea de-a lungul timpului, fapt confirmat pentru presa locală de rudele și vecinii acestuia din localitatea Lazuri. 

Citeşte şi: Ea este barmaniţa ucisă noaptea trecută în Satu Mare! Nicoleta a fost atacată şi omorâtă de un tânăr de 39 de ani (Video)

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că oribila crimă a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 3.00, în municipiul Satu Mare, la localul "Casablanca" din zona Gării de Nord. 

Dat în consemn la frontieră, Ştefan a fost prins în jurul orei 6.00, la Vama Urziceni, tânărul încercând să fugă din ţară.

A fost reținut și audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » El este tânărul care a ucis-o pe barmaniţa din Satu Mare. Bărbatul de 39 de ani a fost prins de poliţişti la Vama Urziceni (Video)