Antena Meniu Search
x

Video El este tânărul găsit înecat într-un bazin din Timişoara. Avea 31 de ani şi era un obişnuit al competiţiilor de înot, atât în ţară, cât şi în străinătate

Un bazin de înot din Timişoara s-a umplut aseară de criminalişti, după ce un tânăr de 31 de ani a fost găsit înecat. Bărbatul, care era un obişnuit al competiţiilor de înot, atât în ţară, cât şi în străinătate, şi-ar fi pierdut cunoştinţa în apă, la finalul unui antrenament. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.05.2024 , 14:50

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar, momentan, nu există suspiciuni de violenţă în acest caz.

Tânărul era un obişnuit al competiţiilor de înot 

Bărbatul de 31 de ani era un obişnuit al bazinului iar aseară, în jurul orei 19.00, venise ca să îşi facă antrenamentul. La mai puţin de o oră de când intrase în apă, a fost văzut plutind inconştient.

Vezi și

Imediat, un angajat l-a scos şi a început manevrele de resuscitare, care au continuat până la sosirea ambulanţei. Din păcate, însă, echipajul medical nu a mai putut decât constate decesul tânărului. Vorbim despre un bărbat cu o condiţie fizică de invidiat, un obişnuit al competiţiilor de înot, atât în ţară, cât şi în străinătate. 

Pe acelaşi subiect

Medicii de la IML vor face necropsia şi vor stabili exact ce i-a provocat decesul. 

Bazinul de înot, închis după tragedie

În urmă cu puţin timp, Primăria Timişoara a anunţat că astăzi bazinul este închis.

"Bazinul de înot din zona Dacia este închis astăzi, 29 mai 2024, în urma tragicului incident produs aseară, când un tânăr în vârstă de 31 ani și-a pierdut viața. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem condoleanțe familiei și apropiaților săi. Tânărul era înscris în programul 'Mișcarea pentru sănătate', care se derulează conform orarului stabilit prin HCLMT nr. 631 din 23.12.2019. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentanții poliției au demarat cercetări. Nu deținem deocamdată alte informații. Primăria Timișoara colaborează cu instituțiile abilitate pentru a facilita derularea cercetărilor. Totodată, se va declanșa o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport", au transmis reprezentanţii instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » El este tânărul găsit înecat într-un bazin din Timişoara. Avea 31 de ani şi era un obişnuit al competiţiilor de înot, atât în ţară, cât şi în străinătate