Antena Meniu Search
x

El este tânărul omorât de viitoarea soacră, în Argeş. Femeia l-a înjughiat pe Marian, ca să-şi salveze fiica

Noaptea trecută, o ceartă aprinsă într-o familie din Valea Iașului, judeţul Argeş, s-a lăsat cu crimă. Marian Vasilescu, de 39 de ani, a fost ucis de mama iubitei sale, în urma unui scandal. 

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 15:08

Noaptea trecută, o ceartă aprinsă într-o familie din Valea Iașului, judeţul Argeş, s-a lăsat cu crimă. Marian Vasilescu, de 39 de ani, a fost ucis de mama iubitei sale, în urma unui scandal. 

Crima din Valea Iaşului s-a produs în toiul nopții, la ora 1:30, după ce bărbatul s-ar fi întors de la păcănele. 

Tânărul şi iubita lui, care au împreună un copil, s-au luat la ceartă, iar el a început să-şi ameninţe cu cuţitul concubina, dar şi pe viitoarea soacră. 

Aceasta din urmă a sărit să-şi apere fiica, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în faţă şi apoi în spate. Iubita lui a sunat la 112, iar tânărul de 39 de ani a fost dus la spital. Rănile au fost, însă, foarte grave aşa că Marian nu a mai putut fi salvat.

Pe acelaşi subiect
Marian Vasilescu a fost înjunghiat de mama iubitei cu un cuțit și a fost transportat la spital în stare critică. Până dimineața, tânărul a murit

Mama a sărit să-şi salveze fiica

La audieri, femeia le-a spus anchetatorilor că mama ei l-a lovit cu cuţitul ca să o salveze pe ea.

Ea susţine că bărbatul ar fi făcut scandaluri de foarte multe ori, dar că nu a îndrăznit niciodată să-l reclame la Poliţie.

Cei doi erau împreună de mai mulţi ani, s-au cunoscute la muncă în Italia. Ea s-a întors în România, în urmă cu trei ani. Marian a revenit în ţară anul acesta.

Mama tinerei, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El este tânărul omorât de viitoarea soacră, în Argeş. Femeia l-a înjughiat pe Marian, ca să-şi salveze fiica