Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. Festivalul a început cu probleme organizatorice: porţile nu s-au deschis la timp şi au fost cozi lungi la brăţări

Festivalul Electric Castle a început astăzi cu două mici hopuri. Organizatorii nu au putut să deschidă porţile la timp, iar la brăţări au fost cozi lungi. 300 de artişti din toată lumea vor urca în următoarele cinci zile pe cele 12 scene de pe Domeniul Banfy. Forfota cea mai mare a fost, însă, în camping, unde mii de tineri abia aşteptau să se instaleze.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.07.2023, 22:26

Vezi și

Startul distracţiei pe Domeniul Banffy s-a dat cu două ore şi jumătate mai târziu. Au fost două amânări din motive organizatorice. A fost agitaţie toată ziua în jurul Castelului. De cum s-a făcut ora 12, porţile campingului Electric Castle s-au deschis şi mii de tineri nerăbdători au venit să îşi corturile de închiriat. Teodora şi Mihai sunt din Bucureşti şi au venit pentru prima dată la festivalul de la Bonţida, cu patru prieteni. Împreună, au plătit 500 de euro cazarea patru nopţi ...la cort.

200.000 de spectatori sunt aşteptaţi la ediţia de anul acesta a festivalului

"Am ales cort pentru că am vrut să trăim experienţa de aici. Am câştigat biletul de la Electric cu ocazia... de Sfântul Vlentin au dat o sută de bilete celor pe care-i cheamă Valentin, Valentina şi am fost printre primii o sută", spune Teodora. "Mi-a plăcut cel mai mult din toate festivalurile din ţară. E vibe-ul diferit. Oamenii şi muzica...e puţin mai nonconformistă, aşa", spune Mihai. Alţii au venit cu cortul lor, ca să doarmă sub cerul înstelat şi în mijlocul prietenilor pe care şi-i vor face la festival.

200.000 de spectatori sunt aşteptaţi la ediţia de anul acesta a festivalului. Timp de cinci zile, toate trenurile CFR care trec pe aici, 38 la număr, indiferent de rang, vor opri si in gara bontida. De aici insa, si pana la festival, mai e cale lunga, cam 4 kilometri, care trebuie parcursi pe jos, pt ca doar sătenii mai pot intra cu masina în sat. Mai mulţi spectatori au început cu stângul experienţa de la Electric Castle. Cei care au venit să schimbe abonamentele în brăţări la un mall din Cluj Napoca au stat la rând câteva ore. Acum se bucură, însă, de atmosfera întreţinută de DJ celebri. Mâine, cap de afiş sunt Macklemore şi George Ezra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2023. Festivalul a început cu probleme organizatorice: porţile nu s-au deschis la timp şi au fost cozi lungi la brăţări