Antena Meniu Search
x

Elena a dispărut în Galaţi, după ce a plecat de la iubitul ei. Ultima dată, fata de 17 ani a fost văzută cu un tânăr

Poliţiştii din Galaţi sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a dispărut după ce a plecat de la locuinţa prietenului ei, din comuna Frumuşiţa şi nu a mai ajuns acasă. Ultima dată, Elena Bernea a fost văzută ieri, pe raza comunei Tulucești, în compania unui tânăr.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.01.2021, 15:23

Elena Bernea a dispărut în Galaţi
Elena a dispărut în Galaţi, după ce a plecat de la iubitul ei. Ultima dată, fata de 17 ani a fost văzută cu un tânăr - Politia Romana
  • Elena Bernea are 17 ani.
  • Fata a dispărut după ce a plecat de la domiciliul prietenului ei.

Mama adolescentei a fost cea care a sesizat dispariţia la poliţie.

"La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Postului de Poliție Tulucești au fost sesizați de mama unei adolescente, de 17 ani, cu privire la faptul că fiica sa ar fi plecat, în   seara zilei de 3 ianuarie a.c., de la locuința prietenului ei, din comuna Frumușița, pentru a merge la domiciliul părinților, în comuna Tulucești, unde nu a mai ajuns.

Aceasta a fost văzută   ultima dată, în cursul zilei de 4 ianuarie, pe raza comuneiTulucești, în compania unui tânăr", se arată în comunicarea IPJ Galaţi.

Semnalmente Elena Bernea

La momentul plecării de la locuința prietenului, minora era îmbrăcată cu un pantalon tip colant, de culoare mov, o geacă din fâș, de culoare neagră și era încălțată cu ghete negre.

Semnalamente:  înălțime  - 1,70 m, greutate -  aproximativ 70 kg, păr lung, negru, ochi căprui.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 - Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elena a dispărut în Galaţi, după ce a plecat de la iubitul ei. Ultima dată, fata de 17 ani a fost văzută cu un tânăr