Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elena Udrea, primele declaraţii în calitate de mămică: "Copilul e bine, sănătos, sunt gata să plec acasă!"

Ieri, la ora 14:00, Elena Udrea a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care cântăreşte aproape 3 kilograme. Fostul ministru al Turismului a declarat că se simte foarte bine şi că e gata să plece acasă.

de Redactia Observator

la 21.09.2018 , 07:45

Ieri, la ora 14:00, Elena Udrea a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe Eva Maria, care cântăreşte aproape 3 kilograme. Fostul ministru al Turismului a declarat că se simte foarte bine şi că e gata să plece acasă.

Micuţa a primit nota maximă la naştere, deşi a venit pe lume mai devreme decât era programat.

Elena Udrea a născut pe cale naturală, într-un spital din Costa Rica, acolo unde a fugit înainte de a fi condamnată şi unde a cerut azil politic.

Articolul continuă după reclamă

"Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă", a declarat, pentru mediafax.ro, Elena Udrea.

Pe acelaşi subiect

Cel care a anunţat că Elena Udrea a născut o fetiţă a fost iubitul acesteia, pe Facebook.

"Astăzi (nr . ieri) ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamană cu tati 😊). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte 🥂👨‍👩‍👧. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Elena Udrea, primele declaraţii în calitate de mămică: "Copilul e bine, sănătos, sunt gata să plec acasă!"