Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev din Balc a murit după ce a fost grav rănit într-un accident şi a zăcut timp de 9 ore într-un şanţ

Un elev în vârstă de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, a murit după ce a zăcut inconştient timp de 9 ore pe stradă, grav rănit într-un accident rutier.

de Redactia Observator

la 15.05.2018 , 11:25

Un elev din Balc a murit după ce a fost grav rănit într-un accident şi a zăcut timp de 9 ore într-un şanţ Un elev din Balc a murit după ce a fost grav rănit într-un accident şi a zăcut timp de 9 ore într-un şanţ - Arhivă

Un elev în vârstă de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, a murit după ce a zăcut inconştient timp de 9 ore pe stradă, grav rănit într-un accident rutier.

Totul s-a întâmplat în weekend, în comuna Balc. Elevul în vârstă de 16 ani se deplasa cu un scuter pe o stradă din comună, iar la un moment dat a lovit un câine, s-a dezechilibrat şi a intrat în plin într-un cap de pod.

Grav rănit, băiatul a zăcut nouă ore în şanţ şi nimeni nu l-a observat.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, iar primul apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost efectuat la ora 09.30.

"Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcţia Balc – Almaşu Mare, a acroşat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul", au precizat poliţiştii bihoreni într-un comunicat de presă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un elev din Balc a murit după ce a fost grav rănit într-un accident şi a zăcut timp de 9 ore într-un şanţ