Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev bătut de profesoară în Focşani, chiar în faţa mamei: "Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece!"

Mama unui elev de clasa a 5-a acuză o profesoară de engleză că i-a bătut copilul, chiar de faţă cu ea. Scena s-ar fi produs holul Şcolii "Ion Basgan" din Focșani.

de Redactia Observator

la 28.03.2019 , 11:59

Mama unui elev de clasa a 5-a, din Focşani, acuză o profesoară de engleză că i-a bătut copilul, chiar de faţă cu ea - Imagine ilustrativă / stiridecluj.ro

Mama unui elev de clasa a 5-a acuză o profesoară de engleză că i-a bătut copilul, chiar de faţă cu ea. Scena s-ar fi produs holul Şcolii "Ion Basgan" din Focșani.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că fiul Anișoarei Cioară, elev în clasa a V-a, și-a falsificat cu pastă corectoare testul de la limba engleză, la care a luat o notă mai mică, totul pentru a arăta părinților că a fost nedreptățit de profesoară. 

Mama elevului a mers la școală să ceară explicații pentru depunctare și o acuză pe profesoara de la Școala „Ion Basgan” că i-a lovit copilul cu pumnii în piept, în fața ei, pe holul școlii, scenă care ar fi fost văzută și de un învățător al școlii. 

Articolul continuă după reclamă

"Doamna profesoară s-a năpustit cu pumnii asupra copilului meu, ținând strâns lucrarea smulsă de la mine. Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece! Vrei zece? Na, mă, zece! Îţi pun zece!… În urma loviturilor primite copilul și-a pierdut echilibrul", se arată în plângerea făcută de Anișoara Cioară la Inspectoratul Școlar Vrancea.

Anchetă internă după acuzaţiile mamei

Conducerea şcolii a anunţat că a demarat o anchetă pentru aflarea adevărului. 

„Noi am demarat o anchetă internă și în câteva zile vom avea un punct de vedere în acest caz. Afirmațiile mamei, că fiul ei a fost lovit de doamna profesoară de engleză, nu sunt susținute și de domnul învățător despre care se spune că a asistat la incident.

Acesta a auzit zgomot pe holul școlii și, deranjat, a deschis ușa să vadă ce se întâmplă, dar nu a văzut niciun act de violență. Avem camere de supraveghere în școală, dar unghiul în care s-a produs presupusul incident nu ne-a permis să vedem ce s-a întâmplat. Doamna profesoară de engleză este o persoană foarte corectă, care evaluează toți copiii într-un mod extrem de corect”, a declarat pentru vrancea24.ro Alina Dima, directorul Școlii „Ion Basgan” din Focșani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Elev bătut de profesoară în Focşani, chiar în faţa mamei: "Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece!"