Antena Meniu Search
x

Elev din Timişoara, bătut cu bestialitate pe holul şcolii: 'A fost lovit în cap, în piept şi a leşinat'

Un elev din Timişoara a fost bătut cu bestialitate de doi colegi după un schimb de replici în timpul unei ore. În pauză, elevul a fost călcat în picioare, lovit în cap şi în piept şi a leşinat.

Un elev din Timişoara a fost bătut de doi colegi
Elev din Timişoara, bătut cu bestialitate pe holul şcolii de doi colegi - Arhivă

Un elev din Timişoara a fost bătut cu bestialitate de doi colegi după un schimb de replici în timpul unei ore. În pauză, elevul a fost călcat în picioare, lovit în cap şi în piept şi a leşinat.

Elevul în vârstă de 10 ani s-a certat în timpul unei ore cu doi colegi, iar la sfârşitul cursului a fost aşteptat pe holul şcolii, acolo unde a fost bătut şi trântit pe beton.

Totul s-a întâmplat în interiorul Şcolii nr. 7 din Timişoara, în urmă cu câteva zile.

"Totul a început după un schimb de replici între copii, iar la finalul orei, băiatul meu a fost trântit pe holul şcolii şi lovit cu bestialitate în cap, în spate şi în piept. Copilul leşinat în bătaie a fost scos de sub picioarele lor de un alt coleg şi dus la infirmeria şcolii. Văzându-l în ce hal era, de la infirmierie au sunat la ambulanţă. În scurt timp SMURD-ul şi Poliţia au venit pentru a-i acorda ajutorul. După stabilizarea copilului am fost duşi la spital pentru investigaţii şi monitorizare şi a rămas internat în spital. Are tratament medicamentos pentru a evita spargerea unor vase de sânge la cap sau, în caz că s-au spart, să se dizolve. A făcut şi un atac de panică", a povestit pentru opiniatimisoarei.ro mama elevului bătut în şcoală.

Pe acelaşi subiect

Elevul a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale pentru loviturile primite.

Mama copilului de 10 ani a declarat că a depus plângere la Poliţie, iar o anchetă a fost deja demarată în acest caz.

De cealaltă parte, conducerea şcolii nu a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean preciând că nu a fost decât o 'ciufuleală între elevi'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Elev din Timişoara, bătut cu bestialitate pe holul şcolii: 'A fost lovit în cap, în piept şi a leşinat'