Antena Meniu Search
x

Bătaie într-o şcoală din Gorj. Elev lovit cu pumnii de doi colegi într-o pauză, chiar în clasă

Este anchetă într-o şcoală din Gorj, după o bătaie cruntă în care au fost implicaţi trei elevi. Doi tineri de 18 ani şi-ar fi lovit cu pumnii un coleg într-o pauză, chiar în clasă.

Elev lovit cu pumnii de doi colegi, la o şcoală din Gorj
Bătaie într-o şcoală din Gorj, un elev a fost lovit cu pumnii de doi colegi într-o pauză, chiar în clasă - Pixabay

Este anchetă într-o şcoală din Gorj, după o bătaie cruntă în care au fost implicaţi trei elevi. Doi tineri de 18 ani şi-ar fi lovit cu pumnii un coleg într-o pauză, chiar în clasă.

Poliţiştii din Târgu Jiu fac cercetări în urma unei bătăi crunte în care au fost implicaţi trei elevi, la Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu-Jiu.

Doi tineri de 18 ani l-ar fi agresat pe un coleg de-al lor într-o sală de clasă, totul având loc într-o pauză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat la sfârşitul orei de curs, după ce s-a sunat, dar înainte de ieşirea profesorului din clasă. Unul dintre elevi s-a întors şi şi-a lovit colegul cu un pumn. A fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale, pentru că victima sângera. De asemenea, a fost anunţată poliţia, au detaliat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Gorj.

Totodată, conducerea şcolii a anunţat familia agresorului, urmând să se ia măsuri în Consiliul Profesoral după acest incident.

Poliţiştii continuă cercetările, fiind deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Bătaie într-o şcoală din Gorj. Elev lovit cu pumnii de doi colegi într-o pauză, chiar în clasă