Antena Meniu Search
x

Elevă atacată de câini, pe stradă, în Gorj. O anchetă a fost deschisă la şcoală

Anchetă într-o şcoală din Gorj după ce o fetiţă de clasa a V-a fost atacată de o haită de câini în drumul dinspre şcoală spre casă. Părinţii îşi ştiau fiica în siguranţă în microbuzul şcolar dar... ceva s-a întâmplat iar copila a fost nevoită să meargă pe jos un kilometru.

de Redactia Observator

la 21.02.2019, 17:57

Vezi și

Anchetă într-o şcoală din Gorj după ce o fetiţă de clasa a V-a fost atacată de o haită de câini în drumul dinspre şcoală spre casă. Părinţii îşi ştiau fiica în siguranţă în microbuzul şcolar dar... ceva s-a întâmplat iar copila a fost nevoită să meargă pe jos un kilometru. Cert este că şoferul de microbuzului are de dat nişte explicaţii.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază în comuna gorjeană Fărcășești. Pentru că ar fi fost supărată pe câţiva colegi, fata de clasa a V-a a rămas după ore în curtesa şcolii în loc să urce în microbuzul ce trebuia să o ducă acasă.

Eleva se gândea că va lua următoarea cursă făcută de şofer. Doar că microbuzul a întârziat, iar copila a luat-o spre casă pe jos. Pe drum, a fost atacată de o haită de câini. Din fericire, nu a fost rănită, dar sperietura a fost mare.

Părinţii fetei sunt revoltaţi atât de faptul că şoferul a lăsat-o singură să vină acasă, dar şi pentru că, spun ei, ar fi văzut-o pe drum dar nu ar fi intervenit în niciun fel să o ajute. De cealată parte, şoferul spune că la mijloc este o neînţelegere. Şi că fata a ales să plece singură pe jos acasă după mai multe glume pe care copiii le-au făcut între ei. Un lucru e cert, Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că va deschide o anchetă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevă atacată de câini, pe stradă, în Gorj. O anchetă a fost deschisă la şcoală