Antena Meniu Search
x

Eleva de 16 ani din Botoşani care a căzut pe scările şcolii este internată la spital cu fracturi la cap. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor

O elevă de 16 ani Dorohoi a ajuns la spital în stare gravă, după un accident suferit chiar în timpul orelor. Fata a cerut voie să meargă la toaletă, însă, la un moment dat, a căzut pe scări. Paznicul liceului a fost cel care a găsit-o pe elevă şi i-a acordat primul ajutor. Între timp, starea tinerei s-a înrăutăţit, iar fata a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 08:21

Vezi și

Paznic: Era în timpul orei. Domnişoara a cerut să meargă la baie. 

Imediat după ce a ieşit din clasă, eleva de 16 ani a traversat holul şcolii, iar în momentul în care a vrut să coboare scările aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut pe trepte. Acolo a fost găsită chiar de paznicul liceului, la doar câteva minute după incident. 

Paznic: Aici, prin zona aceasta, ea se ştergea pe pantaloni, când eu am venit spre domnişoara. După ce a mai coborât două trepte, ea şi-a pierdut din nou echilibrul. 

Starea ei s-a înrăutăţit rapid

Pe acelaşi subiect

Deşi a suferit o lovitură destul de puternică la cap, eleva a insistat că este bine şi a cerut să se întoarcă la ore. Numai că, la scurt timp starea ei s-a înrăutăţit, iar profesoara a trimis-o la cabinetul medical al şcolii. 

Georgel Şlincu, director Colegiul Naţional "Grigore Ghica" din Dorohoi: A mers la cabinetul şcolar care nu este în incinta liceului. Acolo se pare că starea ei s-a degradat rapid. 

Din cauza stării grave, asistenta şcolii a cerut ajutorul unei ambulanțe, care a transportat-o pe fată la Spitalul Mavromati din Botoșani.

Bogdan Ursu, director medical ambulanţă: Am fost solicitaţi pentru a prelua o fetiţă de 16 de la un cabinet medical al unui liceu din municipiul Dorohoi. Prezenta un TCC şi o plagă parte occipitală dreaptă, care ulterior a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru investigaţii de specialitate. 

Fata rămâne internată

În urma incidentului, poliţia, dar şi Inspectoratul Şcolar au deschis o anchetă. 

Georgel Şlincu, director Colegiul Naţional "Grigore Ghica" din Dorohoi: Am luat act de ceea ce s-a întâmplat. Vom vedea ce a dus la faptul că eleva a alunecat pe scări şi vom lua măsurile în momentul în care vom depista cauzele. 

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: În continuare sunt efectuate verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Între timp, medicii au reuşit să o stabilizeze pe eleva de 16 ani, însă aceasta va rămâne în continuare internată pentru investigaţii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Eleva de 16 ani din Botoşani care a căzut pe scările şcolii este internată la spital cu fracturi la cap. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor