Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevă de 13 ani, aproape de o tragedie în gara Vaslui. Fata aflase că va lua notă mică la matematică

O fată de 13 ani din Vaslui a recurs la un gest extrem, după ce a aflat că urma să ia o notă mică la testul de matematică. Fata a scris pe o hârtie ce intenţiona să facă şi s-a dus în gara din municipiu.

de Veronica Micu

la 15.12.2019 , 17:53

După ce a scris pe o hârtie ce intenţiona să facă, fata s-a dus în gara Vaslui Elevă de 13 ani, aproape de o tragedie în gara Vaslui - infoiasionline.ro

O fată de 13 ani din Vaslui a recurs la un gest extrem, după ce a aflat că urma să ia o notă mică la testul de matematică. Fata a scris pe o hârtie ce intenţiona să facă şi s-a dus în gara din municipiu.

S-a întâmplat vineri, 13 decembrie, la amiază. 

Poliţiştii din Vaslui au intrat în alertă, după ce au fost anunţaţi de reprezentanţii şcolii unde învaţă fata că pe banca acesteia a fost găsit un bilet în care îşi exprima nemulţumiri legate de profesori şi de şcoală şi anunţa ce urmează să facă.

Articolul continuă după reclamă

Copila, o elevă cu rezultate şcolare foarte bune, s-ar fi speriat după ce a aflat de alţi colegi că la testele de la matematică, ale căror rezultate urmau să le primească, s-au luat note foarte mici. Fata era convinsă că şi ea va primi o notă mică, aşa că a intrat în panică. 

Eleva a scăpat cu câteva zgârieturi

”După ce am fost anunţaţi de un reprezentant al unităţii de învăţământ, un echipaj al Poliţiei municipale Vaslui s-a deplasat atât la şcoală, cât şi la domiciliul elevei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, potrivit adevarul.ro.

În timp ce poliţiştii efectuau cercetări, conductorul trenului Inter-regio 6401 Bârlad-Iaşi a anunţat prin staţie Poliţia Transporturi Vaslui că este posibil să fi trecut peste o persoană, cu aproximativ 1 kilometru înainte să intre în Gara Vaslui.

S-au făcut căutări pe sub vagoane şi pe şine, însă nu au descoperit nimic.

Fata va primi consiliere psihologică

Poliţiştii au aflat, ulterior, că fata s-a aşezat pe şine, însă trenul a trecut peste ea, fără a o răni grav. Minora s-a ales doar cu câteva zgârieturi și o spaimă foarte mare.

După incident, copila s-a întors acasă și le-a povestit părinților ce a făcut. Ea va primi, zilele următoare, consiliere psihologică, pentru a putea trece peste acest episod.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Elevă de 13 ani, aproape de o tragedie în gara Vaslui. Fata aflase că va lua notă mică la matematică