Antena Meniu Search
x

Eleve spulberate de mașină, la Buzău. Fetiţele erau însoţite de învăţător când s-a întâmplat grozăvia!

Două fetiţe din judeţul Buzău au ajuns la spital după ce au fost lovite de o maşină! Cele două, eleve la o şcoală de localitate, ar fi trebuit să fie la ore.

Vezi și

Două fetiţe din judeţul Buzău au ajuns la spital după ce au fost lovite de o maşină! Cele două, eleve la o şcoală de localitate, ar fi trebuit să fie la ore. Cu toate acestea, ieşiseră la magazin, însoţite de un învăţător.

Fetiţele îşi terminaseră cumpărăturile, iar învăţătorul le-ar fi rugat să îl aştepte. Într-un minut însă au dispărut, spune cu lacrimi în ochi învăţătorul care era cu ele la magazin.

RADU MOISE, învăţător:

Cât am plătit eu cele trei pâini, am auzit afară zgomot, am aruncat cele trei pâini şi am ieşit imediat şi le-am văzut pe marginea şoselei, lovite.

Cele două fetiţe ar fi încercat să traverseze, pentru că trotuarul era blocat de un camion cu materiale de construcţii. Maşina care trecea atunci pe şosea nu a avut cum să le evite şi le-a lovit.

Fetele, una de 8 ani şi cealaltă de 9, au avut noroc. Una dintre ele s-a ales doar cu nişte zgârieturi, iar cealaltă cu o rană la coapsă. Vor rămâne câteva zile la spital, sub observaţie. Inspectoratul şcolar va începe acum o anchetă proprie pentru a stabili dacă elevii aveau sau nu voie să părăsească incinta şcolii, în timpul programului. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Eleve spulberate de mașină, la Buzău. Fetiţele erau însoţite de învăţător când s-a întâmplat grozăvia!