Antena Meniu Search
x

Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege şi snopiţi în bătaie

Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege cu care s-au certat şi au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele din cauza unui motiv cel puţin stupid.

Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege
Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege şi snopiţi în bătaie - Observator

Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege cu care s-au certat şi au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele din cauza unui motiv cel puţin stupid.

Totul s-a întâmplat joi, 17 mai 2018, la Şcoala Gimnazială "Elena Rareş" nr. 8 Botoşani, pe terenul de sport al şcolii, în timpul orei de Educaţie Fizică.

Cei doi elevi de clasa a VIII-a se jucau cu o minge, iar la un moment dat, aceasta a ajuns la o fată din clasa a VI-a.

Din motive încă necunoscute, fetiţa a luat mingea şi a aruncat-o peste gardul şcolii, lucru care a provocat o încăierare între elevi.

Eleva din clasa a VI-a şi-a chemat mama în ajutor, iar femeia a pătruns în şcoală, i-a identificat pe cei doi băieţi şi i-a băgat în toaleta unităţii de învăţământ.

Acolo, femeia i-a bătut pe elevi cu pumnii şi cu picioarele, notează botosaneanul.ro.

Ambii elevi au suferit mai multe echimoze în zona gâtului, dar şi pe spate. Directorul adjunct al şcolii a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Jandarmeriei.

Mama elevei de clasa a VI-a a fost amendată cu 4.500 de lei pentru pătrunderea fără drept în unitatea de învățământ în timpul orelor, pentru scandal și proferare de amenințări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi elevi de la o şcoală din Botoşani au fost băgaţi în toaletă de mama unei colege şi snopiţi în bătaie